30Ιουλίου2012
Συγγραφεας

Κατηγορια: News

Σε αντίθεση με έναν επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή, όταν ψάχνετε στο Google χρησιμοποιώντας  μια οθόνη αφής ενός κινητού,  είναι συχνά ενοχλητικό εως σχεδόν ακατόρθωτο να πληκτρολογήσετε αυτό που θέλετε.

Η Google, μετά από πολλές προσπάθειες να κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο  (μετά την δημιουργία αναζήτησης με φωνητικές εντολές, την αυτόματη συμπλήρωση κειμένου αλλά και δίνοντας την ευκαιρία να αναζητήσεις κάτι ανά εικόνα) δημιούργησε έναν νέο τρόπο αναζήτησης ακόμα πιο εύκολο και προσιτό ειδικά για τους χρήστες των smartphones! Την χειρόγραφη αναζήτηση για κινητά και tablets!

Σε μια πολυσύχναστη γωνιά ενός δρόμου, σε μια δύσκολη διαδρομή με ταξί, μιλώντας με ένα φίλο, είτε όταν κάθεστε στον καναπέ με το tablet σας, η χειρόγραφη αναζήτηση, σας επιτρέπει να βρείτε αυτό που ψάχνετε απλά να γράφοντας (η καλύτερα σχηματίζοντας…) γράμματα με το δάχτυλό σας, σχεδόν οπουδήποτε στην οθόνη της συσκευής σας – χωρίς πληκτρολόγιο και περίεργα είδη γραφής.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: πηγαίνετε στο google.gr με τον browser του κινητού σας, πατήστε «Ρυθμίσεις» στο κάτω μέρος της οθόνης και ενεργοποιήστε την υπηρεσία “Χειρόγραφο” ή “Handwrite”

*Ας σημειωθεί ότι αφού έχετε αποθηκεύσει τη ρύθμιση, μπορεί να χρειαστεί να ανανεώσετε τη σελίδα για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Μόλις η υπηρεσία ενεργοποιηθεί, πατήστε το εικονίδιο Χειρόγραφο στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας για να ενεργοποιήσετε την επιφάνεια γραφής. Γράψτε μερικά γράμματα και θα δείτε τις επιλογές αυτόματης συμπλήρωσης εμφανίζονται κάτω από το πλαίσιο αναζήτησης. Εάν μία από τις επιλογές είναι αυτό που ψάχνετε, απλά πατήστε αναζήτηση.

Η χειρόγραφη αναζήτηση είναι ακόμα  σε πειραματικό στάδιο, και λειτουργεί καλύτερα σε ορισμένα προγράμματα περιήγησης. Προς το παρόν, υπάρχει η δυνατότητα χειρόγραφων μηνυμάτων για συσκευές  iOS5 +, Android 2.3 + τηλέφωνα και το Android 4.0 + δισκία-σε 27 γλώσσες.

Δεν γνωρίζουμε πόσο αποτελεσματική θα είναι τελικά αυτή η καινούργια υπηρεσία, αλλα σίγουρα θα είναι αρκετά διασκεδαστική!

 

Παρόμοια Άρθρα:

Καντε ενα Σχολιο

Το μηνυμα σας.

Ποιος ειστε?

Ad Block Detected

We noticed that you are using an adblocking software.
We rely on ads in order to provide you
this free tool & to operate this website.
We would appreciate it very much if you whitelist our
website in your AdBlocker.